Stærke Efterfødsels Kvinder

Stærke Efterfødsels Kvinder er for dig, der har brug for at komme i gang igen efter fødsel.

Træningen
Træningen varierer fra gang til gang, men består typisk af opvarmning, måtteøvelser med fokus på grundtræning, træning af hele kroppen med og uden redskaber, samt konditionstræning. Jeg bestræber mig altid på, at vi afslutter med stræk.
På holdet er der særligt fokus på grundtræning af bækkenbund og mave, vi tester, aktiverer, slipper :) , udfordrer og bliver fortrolige med kroppen igen efter en vaginal fødsel.
Udover test af bækkenbunden, kommer vi også ind på emner relateret til efterfødselskroppen f.eks. inkontinens og smerter.
Du undervises af mig, UroGynObs fysioterapeut Cecilie Horsman Stærke, der har flere års erfaring indenfor området, og jeg har specialiseret mig indenfor graviditet og efterfødsel.

Jeg lover dig sved på panden i løbet af de 8 uger :)
 HUSK: en vandflaske og måske et mellemmåltid til dig. 
Baby
Baby er selvfølgelig velkommen på dette hold, der er plads til at give mad, amning, bleskift, babygrin og gråd. Barnevognen kan stå udenfor træningssalen, hvor der er hurtig adgang ud og ind.
Hvornår må du starte
Du må starte, når du føler dig klar, nogen er klar hurtigt efter fødsel og andre er først klar efter lang tid. Det er aldrig for sent at starte.
Er du i tvivl, om du er klar eller om holdet vil være noget for dig, er du altid velkommen til at sende en mail til cecilie@ditstaerkekvindeliv.dk eller booke en 1. konsultation.
Faciliteter:
Gratis parkering – lige foran indgangen
Til baby er der pulsefaciliteter, mikroovn samt højstol.

Før og efter træning er der mulighed for at sidde på førstesal og snakke med de andre samt få en kop kaffe.

8 uger, én gang om ugen, af 75 min. Pris: 1099 kr.
Fredag 10.30-11.45