Stærke Gravide Kvinder

Træning til dig der er gravid 

Træningen

Træningen varierer fra gang til gang, men består typisk af opvarmning, måtteøvelser med fokus på grundtræning, træning af hele kroppen med og uden redskaber, samt konditionstræning. Jeg bestræber mig altid på, at vi afslutter med stræk eller afspænding.
På holdet er der særligt fokus på bækkenbund, baller, mave og ryg.
Vi tester, udfordrer, aktiverer og strækker bækkenbunden både isoleret og under bevægelser.
Vi gennemgår forskellige vejrtrækningsteknikker, du kan anvende til din fødsel og arbejder med dem i forløbet.
På 8 ugers holdet er der en kort snak hver gang relateret til den forestående fødsel f.eks. smertelindring, fødestillinger, selve fødslen både vaginalt og kejsersnit.
Du undervises af mig, UroGynObs fysioterapeut Cecilie Horsman Stærke, der har flere års erfaring indenfor området, og jeg har specialiseret mig indenfor graviditet og fødsel.
Jeg lover dig sved på panden i forløbet :)
HUSK: en vandflaske

Hvornår må du starte
Du må starte, når du kan, har lyst, tid og overskud. Nogen synes, det er bedst at starte tidligt i graviditeten og andre først senere, når de ikke længere er lagt ned af kvalme eller når de er gået på barsel. Jeg har lavet et formiddagshold af 4 uger, som man med fordel kan hoppe på, når man er gået på barsel eller er sygemeldt og et 8 ugers hold, der ligger om eftermiddagen.
Er du i tvivl, om du kan være med eller om holdet vil være noget for dig, er du altid velkommen til at sende en mail til cecilie@ditstaerkekvindeliv.dk eller booke en 1. konsultation i klinikken.
Faciliteter:
Gratis parkering – lige foran indgangen
Før og efter træning (afhængig af din holdtid) er der mulighed for at sidde på førstesal og snakke med de andre samt få en kop kaffe.

8 uger, én gang om ugen, af 60 min. Pris: 999 kr. Onsdag 17.00-18.00

4 uger, én gang om ugen, af 60 min. Pris: 499 kr. Fredag 09.15-10.15

"Jeg har været så glad for at du har taget emner omkring fødslen op undervejs i forbindelse med træningen. Det har helt sikkert været med til at styrke mit mindset omkring fødslen - især snakken omkring kejsersnit er jeg slet ikke i tvivl om har været med til at gøre det 1000 gange nemmere for mig at acceptere, at det endte sådan, selvom jeg på ingen måde havde forventet at det skulle det!"

Louise (Førstegangsgravid):

Stor anbefaling fra mig. Jeg har aldrig rigtigt gået op i træning, men da jeg blev
gravid med mit andet barn indenfor halvandet år og begyndte at have kraftige bækkensmerter allerede fra uge 20, bestemte jeg mig for at starte på et hold af "Stærke Gravide Kvinder" hos Dit Stærke Kvindeliv. Det er helt klart det bedste, jeg har gjort for min gravide krop. Træningen foregår på små, hyggelige hold og Cecilie hjælper med at udvælge og tilpasse øvelserne, så de passer til netop de
udfordringer, man måtte have. På den måde sikrer hun, at man får mest muligt ud af træningen og ikke ender med at gøre mere skade end gavn.
Jeg har ikke kunnet træne mig fra alle smerterne, men jeg har kunnet holde kroppen stærk nok til at jeg stadig i dag (39+3) kan være der for min søn på 16 måneder. At jeg stadigt kan sidde og lege med ham på gulvet og kan bære ham, når det er nødvendigt.
Jeg vil helt klart anbefale alle gravide at træne med Cecilie, men især dem, der døjer med smerter i deres graviditet. Det kan gøre en kæmpe forskel i ens hverdag.

Louise (Andengangsgravid)