Stærke Udendørs Barsleskvinder

Udendørs træning til dig der er på barsel
Lokation: Fruens Bøge

Træningen
Træningen varierer fra gang til gang, men består typisk af opvarmning, træning af hele kroppen med og uden redskaber, vi bruger også de redskaber naturen byder på: bakker, bænke osv. Konditionstræning er også et element i træningen. Hvis vejret tillader det arbejder vi også med måtteøvelser til aktivering af bækkenbund og kernen. Jeg bestræber mig altid på, at vi afslutter med stræk.
Du undervises af mig, UroGynObs fysioterapeut Cecilie Horsman Stærke, der har flere års erfaring indenfor efterfødselstræning også udendørshold. 
Jeg lover dig sved på panden under forløbet :)
Baby
Baby er selvfølgelig velkommen på dette hold. 
Jeg har et tæppe med de kan ligge på. Hvis du bruger et bæreredskab, kan det sagtens lade sig gøre at træne med din baby i det. 
Hvornår må du starte
Som udgangspunkt er det vigtigt, at du føler dig klar. Jeg vil dog anbefale dig at vente 6-8 uger efter fødslen. Der er noget mere bevægelsesfrihed på udendørsholdet, kontra indendørsholdene, så intensiteten vil måske føles lidt højere udendørs end indendørs.
Holdet er både for dig der har født vaginalt og ved kejsersnit.

Er du i tvivl, om du er klar eller om holdet vil være noget for dig, er du altid velkommen til at sende en mail til cecilie@ditstaerkekvindeliv.dk eller booke en 1. konsultation.
Andet:
Gratis parkering – i skoven
HUSK: en måtte som du kan ligge på.
Det er en god ide med en vandflaske og måske et mellemmåltid til dig  

8 uger, én gang om ugen, af 60 min. Pris: 850 kr. Torsdag 09.00-10.00
Frem til sommerferien har jeg oprettet et 4 ugers hold til en pris af 425 kr.