Stærke Kejsersnits Kvinder

Stærke Kejsersnits Kvinder er for dig, der har brug for at komme i gang igen efter dit kejsersnit.På holdet har du mulighed for at møde andre kvinder, der ligesom du, har født ved kejsersnit.

Træningen
Træningen varierer fra gang til gang, men består typisk af arvævsbehandling, opvarmning, måtteøvelser med fokus på grundtræning (der er også fokus på din bækkenbund), træning af hele kroppen med og uden redskaber, samt konditionstræning. Jeg bestræber mig altid på, at vi afslutter med stræk.
Du undervises af mig, UroGynObs fysioterapeut Cecilie Horsman Stærke, der har flere års erfaring indenfor området, og jeg har specialiseret mig indenfor graviditet og efterfødsel.
Arvæv
Udover den almindelige (genop)træning, vil der også på holdet være fokus på arvævsbehandling, tips og tricks til selvbehandling samt øvelser hvor stræk og bevægelighed til forsiden er i fokus.
Jeg lover dig sved på panden i løbet af de 8 uger :)
HUSK: en vandflaske og måske et mellemmåltid til dig
Baby
Baby er selvfølgelig velkommen på dette hold, der er plads til at give mad, amme, bleskift, babygrin og gråd. Barnevognen kan stå udenfor træningssalen, hvor der er hurtig adgang ud og ind.
Hvornår må du starte
Som udgangspunkt er det vigtigt, at du føler dig klar. Jeg vil dog anbefale dig at vente 6-8 uger efter et ukompliceret kejsersnit.
Er du i tvivl, om du er klar eller om holdet vil være noget for dig, er du altid velkommen til at sende en mail til cecilie@ditstaerkekvindeliv.dk eller booke en 1. konsultation.
Faciliteter:
Gratis parkering – lige foran indgangen
Til baby er der pulsefaciliteter, mikroovn samt højstol.
Før og efter træning er der mulighed for at sidde på førstesal og snakke med de andre samt få en kop kaffe.

8 uger, én gang om ugen, af 75 min. Pris: 1099 kr. Tirsdag 9.00-10.15 og 10.30-11.45

"Cecilie er ikke bare en mega dygtig UroGynObs fysioterapeut, hun er også utrolig kompetent instruktør, informatør og ikke mindst babysitter. Når vi mødre laver arvævsmassage eller træner, så multitasker Cecilie. Hun både instruere og og tager hånd om vores små guldklumper imens, hvis de skulle blive utilfredse eller mangle opmærksomhed. Kan stærkt anbefale Cecilies efterfødselshold - kejsersnit eller ej. Hun har hold til begge fødselstyper, der tager højde for netop de problemstillinger man kan pådrage sig efter en fødsel."

Zenia (Kejserinde og førstegangsmor)